Cilindru cu buton Protec2, 31x31mm, bara otel antirupere, finisaj Bright Chrome

CY323T 138065

Mai multe detalii despre produs...

Comanda produs la:

office@ffservice.ro / 021.335.42.23 / 0769.119.627

Cilindru utilizabil impreuna cu o gama larga de elemente de inchidere mecanice sau electromecanice care respecta cerintele standardului european DIN.

Cilindrul poate fi actionat cu cheie dintr-o singura parte, din cealalta parte (de obicei din partea interioara a usii) este actionat prin intermediul unui buton. Lungimea corpului cilindrului este ajustabila prin montarea de module de extensie in trepte de cate 5mm., pe ambele parti individual, pentru a putea fi montat in usi de diferite grosimi. Pozitia camei drepte poate fi ajustata in functie de solicitarile incuietorilor.

Ansamblul include o bara de otel cu rol de protectie in cazul tentativelor de rupere a cilindrului in incuietoare. O cama tip roata dintata este disponibila separat pentru inlocuire in ateliere specializate. Poate fi utilizat impreuna cu elemente de inchidere certificate, in ansamblu usi rezistente la foc. Produsul face parte din seria ABLOY PROTEC2, mecanismul intern este realizat cu discuri de securitate (si nu cu pini ca la majoritatea produselor concurente), tehnologia asigurand o durabilitate foarte mare a sistemului.

Certificat conform EN 1303:2015 clasa de rezistenta la spargere: C, greutate: 0.24 kg, dimensiuni de gabarit conform fisa tehnica.