Termeni și condiții de utilizare

Efectuarea unei comenzi sau servicii, pe site-ul www.ffservice.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

Informatiile furnizate catre S.C. F&F Servicii de Calitate S.R.L., Conform Legii 677/2001 si Regulamentului 679/2016, sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. F&F Servicii de Calitate S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail/telefon unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai, fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.
In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.
Produsele comercializate prin intermediul www.ffservice.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie(pe spatele facturii). De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.
Produsele comercializate de S.C. F&F Servicii de Calitate S.R.L., sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de S.C. F&F Servicii de Calitate S.R.L. se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor, conform specificatiilor tehnice ale producatorului.

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.
In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in terment de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.
In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii!

Cititi si:

Politica de Confidentialitate

Politici de Cookies